26-10-07

Volgende week vakantie - Halloween

Brent: We hebben met papierdeeg een ventje geboetseerd rond een glazen bokaal.  Soms viel die papierdeeg wel eens uit onze handen want die voelde heel vet aan.  Van de overschot maakten we een pet.  De oren aan de pot plaatsen was het moeilijkste, ze vielen er wel eens af. Onze meester heeft de natuur in onze klas gebracht. Hij heeft er een bananenplant, een olijfboom en nog enkele sierplanten gezet.

Jolien: Ik was deze week leerling van de week.  Ik mocht samen met Bjarte in onze papierdeeg roeren.  Het bord moesten we ook altijd proper maken.  Ik heb ook veel briefjes naar de andere klassen gebracht.  In de turnles hebben we een kleine reis rond de wereld gemaakt. We moesten de oefeningen vooruit, achteruit en per twee doen.  Van juf Ellen kregen we toets van W.O.  Al de gemaakte toetsen hebben we bij elkaar in een map gestopt.  Vrijdag hebben we ook contractwerk gedaan: schriftelijk rekenen, zinnen schrijven, delen van een blad benoemen, ....

samen: Vandaag hebben we ons eerste rapport gekregen.  Sommige kinderen zijn heel tevreden, andere iets minder.  Tijdens de fuif hebben we gejumpt.  We hebben onze meester les in jumpen gegeven.  Maar hij kent er nog niets van. Ons spookkasteel van Halloween hebben we af gemaakt.  De tafel van 7 was de laatste tafel die we moesten leren.  Nu kennen we ze allemaal heel goed.  We oefenen ze nog wel in ons tafelboek of met de computer.  Als we ons tafelboek helemaal uit hebben voor de Sint in de klas komt krijgen we een beloning.  Vandaag moeten we onze flinken ook nog verloten want het is weer de laatste dag van de maand.  Donderdag bloedde Lisa aan haar lip, we vragen ons nu af of Brent haar een kusje wilde geven en hierdoor .....  En in de taalles kon iemand een woordje niet lezen: een slasc-hotel.

10:12 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.