16-11-07

alle dagen de klok lezen

Jolien en de meester hebben tijdens de fuif met elkaar gedanst.  Céline was leerling van de week, ze deed haar werk prima. 
Tijdens de zwemles leerden we onze schoolslag nog beter.  We moesten onze handen als patertjes houden.  Tussen onze benen moesten we een pull boy stoppen zodat we beter zouden drijven en enkel onze armen konden oefenen.  Op het einde van de les speelden we tikkertje met de bal. Darlien bleef als laatste over en won zo het spel. 
In onze klas vond ook de verkiezing van de grootste zot van de wereld plaats, Brent sleepte de overwinning in de wacht (mopje).  Onze meester vertelde nog enkele leuke moppen tijdens het moppenmomentje, zoals de mop van de worstjes en van de Chinees.
Juf Leen leerde ons in de turnles de kopstand aan.  We hebben ook over de plint gesprongen, aan het sportraam moesten we omhoog klimmen met onze voeten. 
Onze pot, die we enkele weken geleden beplakt hebben met papierdeeg hebben we geschilderd.  Ons werkje is nog wel niet af maar volgende week brengen we dat wel in orde. 
In de les van godsdienst werken we nog steeds rond dood en verdriet.
Juf Ellen deed bij ons een toets van W.O. over de spinnen, de herfst, de maanden, de seizoenen en het weer.
In de rekenlessen hebben we elke dag de klok geoefend.  Hier is nog veel werk aan de winkel.  Vanaf maandag leren we over getallen boven de 100.
Vrijdagnamiddag hebben we aan de computer gewerkt, dat kan je
hier zien.

13:17 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.