21-12-07

Beste wensen voor het nieuwe jaar!

Rani (meisje op de foto) was onze leerling van de week.  Alles was daardoor kraaknet, wat had je anders verwacht.  Ze is ook de eerste leerling die voor de tweede keer de zware taak op zich neemt.
Dinsdag zijn we met de fiets naar de kerk gereden.  We hadden daar onze jaarlijkse kerstviering.  Het zesde leerjaar speelde het kerstverhaal.  Wij zongen er kerstliederen.  Normaal hadden we die dag turnen maar juf Leen was zo lief om onze turnles maandag al te geven.
We hebben heel veel tijd besteed aan het schrijven van nieuwjaarsbrieven.  Ja, die moeten kraaknet zijn.
Donderdagnamiddag was het creanamiddag.  (Klik op de foto van Jolien voor meer foto's)We mochten bij andere juffen gaan zitten.  Daar maakten we leuke spulletjes: kerstkaarten, kerstmannetjes, bloemstukken, kerstsokjes, ....
Vrijdag kregen we onze rapporten.  De flinken hebben we ook verloot.  We hebben liedjes gezongen rond de kerstboom en de mama's van de ouderkring trakteerden ons op warme chocomelk en een wafel.  De kerstman had ook twee grote pakjes onder de boom gelegd.  Er zaten grote 'vier op een rij' spellen in.  Dan kregen we ook telefoon van de kerstman.  Eerst dachten we dat het de echte was, maar toen hij vertelde dat hij met zijn slee en Rudolf in Heist vastgevroren was aan de watertoren, wisten we meteen dat het meester Ludo was.  Die probeerde ons te foppen.  Hij belde vanuit de kliniek, daar heeft hij een operatie ondergaan.  Maar hij mag deze namiddag naar huis komen.  We wensen hem dan ook een spoedig herstel toe.
In de namiddag hebben we onze pakjes verloot.

Jarne, Jolien en Emelie

10:27 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hé, hoe fijn, ik kan eindelijk jullie site bekijken.
Ik vind het heeeeel tof dat jullie dat hebben en daaraan werken. Plezant om te kunnen lezen en zien wat jullie zoal doen ! En er zit zelfs een recept voor speculaas bij, mmmmmh. Dankjewel ! Die zwartePieten en Grieten zijn amper te herkennen, da's goed geschminkt, spijtig ;-), want ik wilde wel es zien waar is nu Jolien ? :-)
Ik wil jullie reuze feliciteren met de site, met jullie werk en wens jullie allemaal in 2008 heel veel leute, ernst en schoolpracht !
Hannelore (tante van Jolien Van Dijck)

Gepost door: Hannelore Van Dijck | 26-12-07

De commentaren zijn gesloten.