18-01-08

met blauwe pen groen schrijven

Bij juf Leen, in de turnles, maakten we een reis rond de wereld.  Tijdens de rekenlessen hebben we deze week veel in groep gewerkt.  We speelden zelfs met de blokjes.  De digitale klok kennen we nu ook.  Op onze bank hebben we nu een klokje liggen om alle dagen te oefenen.
Bij juf Ellen hebben we 10 proeven gedaan.  Zo moesten we een ballon opblazen om te zien hoeveel lucht er in onze longen zit, we tekenden onze voeten op een papier en zo konden we die vergelijken met de voeten van de andere kinderen.  We mochten van haar ook iets uit de prullendoos pakken. 
Tijdens de knutselles kwam het andere derde mee in onze klas.  Samen hebben we de ganse namiddag met de figuurzaag gewerkt, gezaagd.  We schuurden ons werkje (een gezelschapsspel, een clown) ook heel fijn aan de kanten.  Met het boormachien maakten we zelf gaten om later een koordje door te steken. 
Aan Ben De Bever denken we ook minstens twee keer per dag.  De meester deed enkele leuke raadsels met ons.  Zo kunnen we nu 'hetzelfde' schrijven (ra ra ra).  Hij vertelde ook nog eens die kei goeie oorlogsmop.
Jannick was deze week verkozen tot leerling van de week.

Bjarte, Jarne en Jolien

09:59 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.