01-02-08

CARNAVAL

Maandag hebben we traditigetrouw een nieuwe leerling van de week getrokken.  Deze keer was Bjarte aan de beurt.  Brent heeft minder geluk gehad tijdens het weekend.  Hij is van zijn fiets gevallen.  Hij ligt nu met zijn arm in de gips.  Nu is het nog een losse gips, vrijdagavond krijgt hij een vaste gips.  Normaal gaat hij volgende week skiën, of dit gaat lukken valt af te wachten.  We duimen voor hem.
Dinsdag kregen we van juf Ellen een toets van W.O..  We moesten alles kennen over de verschillende woningen van de dieren.
Woensdag hebben we onze wekelijkse fuif niet gekregen omdat niemand muziek bij had.  In de plaats daarvan hebben we enkele turnoefeningen (zwemoefeningen) naast onze bank gedaan.
Donderdag zijn we de ganse dag zenuwachtig geweest voor de vrijdag, want die dag was er  onze jaarlijkse stoet.  We maakten in de knutselles een masker.
Naast de leuke stoet hebben we vrijdag ook nog onze flinken verloot.  We kregen ook nog een nieuwe tandenpoetskaart.  Onze eerste poetsmaand is naar wens verlopen want alle kinderen van onze klas kregen een geschenkje van Ben De Bever.
En nu kunnen we een weekje rusten want het is vakantie.  Zondag is Lisa jarig.

foto's stoet, klik hier.

Jolien, Jarne en Emelie

09:33 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.