21-03-08

paashaas

volgende week vakantie, whaaaa......wwwwwwwwww.
Daarom kregen we vandaag ons rapport.  Onze meester is over iedereen heel tevreden heeft hij verteld.
We hadden de ganse week geen huiswerk maar we moesten wel elke dag in een boek lezen.  Dat was ook eens iets anders en eigenlijk wel leuk, vooral omdat het zo'n slecht weer was.
Maandag zijn we met de juf naar de kerk geweest.  Daar hebben we een film gezien over de dood van Jezus.  In onze klas zagen we ook nog een film maar dan eentje van Ron Langenus.  Hierin leerden we hoe men een boek maakt.  We hebben dan in de film gezien hoe het werkt en hebben er zelf ook maar eentje gemaakt.
In de rekenles leerden we een staartdeling maken.  Niet zo simpel maar na veel oefenen lukte het toch al bij de meeste kinderen.
Donderdag was het de laatste zwemles van het trimester.  Hierdoor deden we spelletjes en was het geen les.  Kei tof!
Wat minder tof was: onze meester heeft de computerklas afgebroken.  Dus we kregen deze week geen computerles meer.  Hij beloofde ons wel om tijdens het paasverlof een nieuwe pc-klas in elkaar te knutselen.  De papa van Thomas (derde kleuterklas) bezorgt onze school snellere computers. Die gaat onze meester installeren en dan zullen we nog meer kunnen doen op de computer. Alles zal vlugger gaan, zegt onze meester.
En naar jaarlijkse gewoonte, als de paasvakantie voor de deur staat, krijgen we op school een paasontbijt.  We hoefden 's morgens niet te eten.  Onze meester en de juffen van de andere klassen zorgden voor een gekookt eitje, brood, warme chocomelk, fruitsap, .... Wij brachten zelf nog wat gezonde spullen mee.  Alles werd dan op een buffet aan ons gepresenteerd.  Na het ontbijt kregen we ons rapport en nadien mochten we spelen met gezelschapsspelen.

Jarne, Jannick, Céline, Jolien, Bjarte

11:36 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.