11-04-08

duimen voor Lien

lienweb
klik hier voor de site van Lien.

Demmeeste kinderen zijn blij dat het weer school is, sommige hadden de vakantie graag nog wat langer gemaakt.  Maar op school lachen we veel en dat verzacht de pijn.

Lien, dochter van Griet (de kuisvrouw van onze school) is stilletjesaan een BV aan het worden.  Ze is al twee keer op TV geweest in het VT4 programma 'CAN YOU DUET'.  Volgende week donderdag is ze weer van de partij want ze zingt ongelooflijk fantastisch en mag hierdoor weer naar de volgende ronde.  Onze klas duimt voor haar!


Het fruit kwam deze week een beetje te laat zodat we tijdens de speeltijd op onze fruitdag geen fruit konden snoepen.  We hebben de rode sappige appel tijdens de rekenles mogen opeten.
We hebben in de tuin gewerkt.  We moesten het onkruid wieden en de composthoop op de kruiwagen scheppen.  Deze compost voerden we in ons tuintje en dient om deze te bemesten.  Zo zullen onze plantjes beter groeien.  Vrijdag komt Harry (van tuinaanleg Harry) met zijn tractor onze tuin omploegen.
Tijdens de knutselles maakten we een stoeltje van halve wasklemmen.
In de turnles hebben we volleybal gespeeld.  Voor sommige leerlingen is dat niet gemakkelijk, maar voor Aurelie en Céline is dat kinderspel.  Zijn doen deze sport in een echte club!
De staartdeling hebben we nu helemaal onder de knie.  Voor hoofdrekenen moesten we de volgende oefeningen maken: 72 X 8  ,  45 X 4.  Niet simpel, pijnlijk voor onze hersenen, maar toch te doen.
In de wo-lessen leerden we over gezond eten.  We moesten allen fruit meebrengen en daar maakten we fruitsla van.  Dat was nog eens lekker.
Vandaag is Brent jarig.  Hip Hip Hoera voor hem, een kus van de juf en een bank vooruit.tuin 070

Stuie, Jannick, Jolien, Jarne en Céline

10:02 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.