18-04-08

Rane en Lisa, onze play-backers

In de zwemles hebben we schoolslag herhaald.  We oefenden ook voor onze toets van het einde van het schooljaar, zo moeten we dan een voorwerp van de bodem van het zwembad kunnen halen.
We hebben een fuif met muziek van Spring gedaan.
Juf Ellen leerde ons tafelmanieren, nu kunnen we eindelijk gerust op restaurant.
Woensdagnamidag zijn we (Brent, Stuie, Bjarte en Jarne) met juf Leen en juf Vicky een voetbaltornooi gaan spelen.  We wonnen twee van de vier wedstrijden.  We kregen een mooie beker, die staat nu te pronken in onze klas.
In onze tuin hebben we geplant en gezaaid.  Onze meester kon de uitleg over het zaaien en planten niet geven want de haan van de buren kraaide zo hard dat we telkens begonnen te lachen.  Hij had zin om van de haan kippensoep te maken.
We hebben zelf msn mogen installeren op onze nieuwe computers.  Met woordkasteel (klik hier voor een thuisinstallatie) hebben we spellingstoetsen gedaan op de computer.  De computer gaf ons dan zelf herhalingsoefeningen om onze zwakke puntjes bij te schaven.  Met Taalfanfare hebben we onze spelling geoefend op onze computers.
Vorig weekend deden Rani en Lisa klas mee aan de play-back van de school.  Ze hebben niet gewonnen maar ze waren wel kei goed.

Bjarte, Jarne, Jolien en Stuie

10:01 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

play back show ik vond dat kei tof van rani en lisa deden dat goed gelijk spijtig dat die meisjes van het vierde al iets sterker zijn maar niet getreurd meedoen is nog altijd belangrijker dan winnen want dan ben je zo wie zo al een winner
goed gedaan meisjes moeke dit

Gepost door: edith | 18-04-08

De commentaren zijn gesloten.