25-04-08

Pipo

We hebben ons houten speelgoed afgewerkt.  We moesten nog wat schilderen en er een koordje aan bevestigen.
Donderdag kregen we een nieuw rekenboek.  Dit is reeds ons derde werkboek.  Gelukkig is het boek dunner dan de twee vorige.  Voor spelling kregen we ook een nieuw exemplaar.
Op de computer hebben we ook nog eens mogen werken.  Met die nieuwe computers gaat alles veel sneller, dat is kei leuk.  We speelden Taalfanfare, Woordkasteel en Sommen.
De planten in ons tuintje doen ook flink hun best.  Zo zijn de radijsjes al knap gegroeid.  Onze kolen worden opgegeten door de vogels, dat is spijtig.  Maar ja, die beestjes moeten ook leven!  In onze serre zien we onze bloemzaadjes mooi kiemen.
We hadden deze week geen huiswerk maar we moesten wel elke dag een kwartiertje lezen.
Gisterenavond zijn enkele kinderen van onze klas naar de PZ geweest om te supporteren voor Lien.  Ze mag door naar de volgende ronde, ze is gewoon kei goed.
in de turnles dansten we de pinguindans.
We zijn met onze klas ook op weg naar Peking.  We kregen een spaarkaart om samen genoeg kilometers te vergaren om op de olympische spelen te geraken.  We kunnen kilometers verdienen door met de fiets (of te voet) naar school te komen.  Extra kilometers krijgen we als we een fluovestje en een helm op hebben.

Céline, Emelie en Jolien

09:46 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.