09-05-08

Lien in onze klas

Céline (foto) was jarig.  Ze trakteerde met snoep.
Lien van Can You Duet heeft onze klas een bezoekje gebracht.  ze signeerde postkaarten en t-shirts.  De meester maakte foto's.  Die kan je vinden op de blog van Lien.
Zoals je kan zien is de 'meester op de fiets' ook weer langs geweest.  We moesten met onze fiets allerlei behendigheidsoefeningen doen.  We speelden zelfs tikkertje op onze fiets.  Je kan ons bezig zien door hier te klikken. 

Tijdens het weekend was onze meester gevallen met zijn fiets.  Hij had geen helm op.  De gevolgen waren dan ook aanzienlijk: verschillende keren moest hij genaaid worden boven zijn linker 'alle kleuren van de regenboog' oog.  Jarne en Brent brachten een origineel geschenkje voor hem mee:  kleine wieltjes om aan zijn grote fiets te zetten.  Zo zal hij niet meer vallen.

In de rekenles leerden we over het vierkant, parallellogram, trapezium en de ruit. Met een parallellepipedum moesten we flink lachen.  De verkeersborden kennen we nu ook heel goed.  We oefenden ze met de juf.  Dit is nodig want we zitten in de verkeersweek.  We proberen veilig naar school te komen en hiervoor worden we beloond met stempels voor Peking.  Met de verkeersslang zijn we ook bezig.

Voor moederdag hebben we ook iets gemaakt, maar we kunnen uiteraard niet verklappen wat.  Dat zullen we pas zondag doen, mama!!!

De groenten in onze tuin hebben ook flink hun best gedaan.  Alleen groeit het onkruid nog harder.  Maar wij zijn er om dat te bestrijden.  Onze bloemetjes zullen we moeten verplanten, maar we moeten wel eerst wachten op regen.

 

Céline en Jolien

09:32 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.