30-05-08

hartlopen

De week begon minder goed, onze meester was ziek.  In de voormiddag kregen we juf Marjanne en in de namiddig juf Ellen.  Door zijn ziekte kon de meester er ook niet bij zijn op de sportdag van dinsdag.  We hebben vanalles gedaan: fietsen op de wielerpiste, atletiek, volleybal en petanquen.  Ook al was de meester er niet, het was het een zeer leuke dag. Alleen het weer viel niet zo mee.  Door de sportdag is de toets van juf Ellen uitgesteld tot woensdag.  Die dag kregen we dan een vervangjuf: Katia.  Donderdag is onze meester verrezen en kregen we terug gewoon les.  In de namiddag zijn we gaan zwemmen.  We leerden duikenen, moesten onder water zwemmen en oefenden de reddersprong.  We werkten ook nog aan onze struisvogels, we draaiden de poten en de nek.
Darlien heeft een nieuw woord uitgevonden: hartlopen.  Onze meester vermoedt dat het 'achter een lief lopen' betekent.  We kregen de papieren van de roefel ook mee.  Nu weten we al wat we op deze fijne dag kunnen doen.
Vandaag leerden we een virusscanner installeren op onze computer.  Als we dat thuis ook doen typen we in Google AVG free. Door hier te klikken kunnen we het ook installeren.

Jarne, Jolien en Céline

10:02 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.