11-06-08

druk druk druk

Het einde van het schooljaar nadert, de vakantie roept.  Maar eerst moeten we nog onze toetsen maken.  Hier kunnen we niet om heen.  Onze meester vindt dat we flink ons best hebben gedaan tijdens het jaar en hierdoor hoeven we de vele toetsen niet te vrezen.

Toch willen we al even verder kijken dan die drukke toetsenperiode.

 

Op zaterdag 21 juni is het schoolfeest.  Onze klas zal na de pauze een countrydans opvoeren.  Die heeft de tante van Céline ons aangeleerd.  Tijdens de pauze is er een demonstratie van de West Lake River-dansers.  Nadien komt discobar de Dolle Kever voor ambiance zorgen, om het feest af te sluiten met een coutry en westernevening.  Zo zullen er pony's zijn om een ritje op te maken, er zal een stier zijn waarop je een poging kan wagen om op te blijven zitten.  Springkastelen , een paardenmolen, satés, worsten en ribbekes, hamburgers en frieten, .... ook dit zal er allemaal zijn voor ons.
Op donderdag oefenen we voor de eerste keer ons dansje op het podium, vrijdagnamiddag volgt de algemene repetitie.

Maandag 23 juni worden we bij de pastoor verwacht voor een viering.
's Avonds is er oudercontact. De mama's en papa's hebben dan de mogelijkheid om de rapporten op te halen tussen 16 en 18 uur .

Woensdag 25 juni staat de jaarlijkse voetbalderby op het menu. 

Donderdag 26 juni gaan we naar de Beekse Bergen.  We bezoeken daar het dierenpark, we beleven er de roofvogelshow.  We krijgen ook frietjes met mayonaise en een drankje voorgeschoteld.  Na de middag verhuizen we van Safaripark naar Speelland.  Het zal een lange dag worden want we vertrekken reeds om 8 uur. Huiswaarts vertrekken we om half 5.

Vrijdag is het dan de laatste dag school.  We moeten dan om 11 uur een erehaag vormen voor de kleuters die afstuderen.  Ook mogen we die dag even proeven van het vierde leerjaar.  's Middags zullen we dan afscheid moeten nemen van de meester, de juf en de school voor twee maanden. 

En tussendoor tracteert onze meester nog ergens met frieten.

De lokale verlofdagen voor volgend schooljaar zijn ook al bekend: 10 november en 11 mei.  De pedagogische studiedagen (ook verlof voor ons) zijn waarschijnlijk op 8 december en 11 maart.

 

11:02 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

vakantie O wat is het toch allemaal weer vlug voorbij gevlogen straks naar het vierde leerjaar al die meisjes en jongens van het derde klasje ik ga jullie site missen maar ik heb nog eentj die naar het derde gaat zo dus ik ben nog een jaartje zoet ik wens langs deze weg juffrouw(en) en meester(s) een hele fijne vakantie toe en de kinderen van het derde leerjaar een heel goed
rapport en een vakanyie om van te dromen
groetjes en tot een volgende gelegenheid baai baai zwaai zwaai

Gepost door: dit | 11-06-08

De commentaren zijn gesloten.