26-06-08

schoolreis

Vandaag kregen we de kers op de taart.  Na weken van zwoegen, toetsen maken, banken uitmesten en opruimen trokken we vandaag met onze school naar Nederland.  Bij onze noorderburen gingen we op safari.

We moesten om 8 uur op school zijn, heel vroeg dus maar iedereen was op tijd.  Zelfs de bussen waren deze keer op tijd.  Toch vertrokken we pas om kwart over acht richting Beekse Bergen.  In de bus kregen we een tekenfilm te zien.   Sommige keken er naar maar de meesten amuseerden zich met elkaar. 
Als we in het park arriveerden maakten we eerst een voettocht door het wildpark. Halfweg werden we getrakteerd op een roofvogelshow.  Dat was echt de moeite.  In het park zelf was het vooral genieten van de mooie wilde dieren en tussendoor speelden we zelfs in enkele speeltuintjes.
Voor het middageten moesten we even terug op de bus en reden naar Speelland.  Hier aten we frietjes (veel te plat, maar ja, we waren in Holland) met zoete mayonaise en een zoete limonade uit Holland.  Daarna mochten we ravotten in de speeltuin.  geniet mee door hier te klikken.

Om van de foto's van het tweede leerjaar te genieten, klik hier.

Morgen krijgen we onze rapporten en dan   .....   genieten van de welverdiende vakantie.

 

cdh

20:06 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.