03-10-08

contractwerk en tafelkampioen

Vorige week konden we ons dagboekje niet invullen omdat onze meester ziek was.  Ondertussen is hij weer de oude. 
Zachari was jarig.
We kregen een nieuwe plaats in de klas.
Maandag kregen we een nieuw contract.  Dit moeten we de komende dagen zelf afwerken.
Woensdag is de fruitdag op onze school.  Sommige kinderen hebben een fruitabonnement in de klas, de anderen brengen een stukje van thuis mee.  Koeken en snoepjes zijn die dag verboden.
Woensdag zijn Michiel, Senne, Glenn en Zachary gaan voetballen met juf Leen.  Ze hebben drie keer gewonnen en één keer verloren.  Ze waren dus wel echt kei goed want in de verloren match moesten ze tegen kei grote jongens voetballen en daardoor moesten ze het onderspit delven in die wedstrijd!
Donderdag hebben we voor de eerste keer onze flinken geteld.  Sanne heeft gewonnen en kreeg hiervoor een geschenkje van onze meester.  Er werden nog enkele prijzen verloot onder de kinderen.
Minder goed nieuws, onze knutselles is weggevallen.  Waarom dit gebeurde houden we lekker onder ons, maar we werken hard zodat we volgende week wel knutselles hebben.
Vandaag werkten we in groepen.  Om dit in goede banen te leiden was er een groepsleider en politieagent nodig.
We hebben ondertussen ook een tafelkampioen. Jesse.  Hij kent de tafels het beste en daarom mag hij een beker op de bank zetten. Ruben en Tjor vervolledigen het podium.

11:31 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.