07-11-08

kussen

Enkele weken geleden moesten we papier snipperen.  Daar deden we deze week lijm bij en donderdag hadden we een brei en die boetseerden we rond een bokaal.  Nu moet dat alles nog drogen en dan kunnen we de pot schilderen.
Dinsdag hebben we een herfstwandeling gemaakt.  De papa van Julie, een echte boswachter is met ons meegewandeld.   De boswachter had skeletten van vossen en herten bij. Zijn hond Mattie was ook van de partij.  Die hond had aandacht nodig, hij kwam aan iedereen snuffelen. De Senne, een van de sterkste jongens van onze klas werd omver geduwd door de hond.  Dus dat is wel een heel sterke hond en dan is dat nog een meisje ook.  Wie zijn nu de sterksten, de meisjes of de jongens? 
Julie had ook voor ons hoedjes bij. (Is Julie roodkapje want de dochter van de boswachter is roodkapje en julie bracht wel 250 rode kapjes mee?) Die gaan we op ons hoofd zetten als we op schoolreis gaan, zo zijn we goed herkenbaar.
De nieuwe leerling van de week is Zachary.  Die mag leerling blijven tot donderdag want maandag en dinsdag hebben wij verlof, joepieeeeeeeeeeeeeeeeee!Stoer
In de les schoon schrift leerden we kussen.  ja, de lijnen van de lusletters moeten elkaar kussen op het lijntje.Zoenen
Ruben was woensdag deelnemer aan de swimmathon.
En nu gaan we chatten want we hebben ondertussen ook allemaal een mailadres.

 

13:32 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.