05-12-08

Sint en Piet

Vandaag zijn Sinterklaas en Piet op bezoek geweest.  We gingen buiten op de kleuterspeelplaats in een rij staan om het hoge bezoek te verwelkomen.  Eerst kwam Piet fietsend onze school verkennen.  We dachten dat er worsten aan zijn fiets hingen maar dat waren worteltjes. Dan kwam de Sint.  Piet gooide snoepjes naar de ouders en de kinderen.  Eens op de grote speelplaats kwam er een vrachtwagen aangereden.  Hierop stonden banken, doelen, verf voor de speelplaats, een net voor frisbies, een trampoline voor de kleuters en grote ringen.  Zo groot dat meester Ludo er zelfs in kon.  Piet moest wel hard duwen.  Dan zijn we naar de klas gegaan, hier hebben we schmink aan ons gezicht gedaan.  We hebben ons helemaal verkleed in Piet.    We hadden nog wat tijd over en toen mochten we spellen spelen op de computer.  Geheel onverwacht kwamen Sint en Piet in de klas.  Piet speelde ook Taalfanfare.  Hij behaalde 10/10. Tijdens het speelkwartiertje speelden we met ons nieuw speelgoed.  Piet voetbalde met ons mee.  Dan werden we in de turnzaal verwacht.  Hier deed elke klas iets voor de Sint.  Er werd gezongen, gedanst en voorgedragen.  Met ons jumpen deed de ganse school mee.  We kregen ook nog spellen voor de computer.  Piet deed kunstjes, wij deden het achterna.  Juf Ilse deed ook straffe toeren, zij liep op haar handen.  Meester Ludo kon ook op zijn handen lopen, maar dan wel zonder zijn benen in de lucht te steken.
Gisteren schilderden we onze pot. 
Dinsdag deden we pietenturnen.  Om een pietendiploma te behalen moesten we op een dak klimmen, knuffels in een bak gooien, pittenzakjes in de basketring gooien en met een slinger naar de andere kant van de zaal zwieren.  We reden deze keer met de fiets naar de turnles want het busje was er niet.

13:29 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

En onze meester? Ik zie dat al de kindjes zwarte pieten geworden zijn maar hoe zit het met de meester? Waarom ziet die niet zwart :-))))

Gepost door: Sabrina | 20-12-08

De commentaren zijn gesloten.