09-01-09

bibberen

Deze week begon met veel sneeuw.  Het was al zo koud als in Siberië, sneeuw had de kerstman niet meegebracht.  Nu de vakantie ten einde was en we weer naar school moesten viel de sneeuw er met bakken uit.  Leuk want de dag begon met het maken van een sneeuwman. Eigenlijk maakten we er wel een tiental.  Toen we dan in de klas aankwamen dachten we ons te kunnen verwarmen maar ook hier was het maar tien graden.  Tot donderdag (toen was het buiten wat minder koud) lazen we op onze klasthermometer niet meer dan 14 graden.  We mochten daarom ook onze jas aanhouden.Woensdag merkten we dat enkele kinderen van het vierde leerjaar onze sneewmannen stuk hadden gestampt.
Juf Ellen was begin van deze maand jarig, ze trakteerde ons op cake.
Donderdag gingen we zwemmen.  Naast onze zwembroek namen we ook onze schaatsen mee.  Ja, onze meester dacht dat er op het zwembad wel eens ijs zou kunnen liggen.  De zwembroek van Jesse scheurde tijdens het zwemmen, had hij nu een windje gelaten of ... ? We oefenden alleen schoolslag. We leerden ook min onder elkaar.  Onze meester deed dat voor met de blokjes en nu weten we dat hij nog graag speelt met die blokjes.  Min onder elkaar is heel gemakkelijk.
Vrijdag hielden we met de ganse school een sleewedstrijd.  De verschillende klassen streden tegen elkaar voor de eer en natuurlijk voor de overwinnaars.  Onze klas eindigde niet eerst maar ook niet laatst.
Onze nieuwe leerling van week is Sanne.  Senne en Jesse zijn nog nooit leerling van de week geweest, maar volgende week is er zeker één van hen bij de gelukkigen.
Juf Marianne is ook terug van bevallingsverlof.
De meester vertelde de mop van de verkiezing van de grootste zot van de wereld.  Sanne van onze klas won die verkiezing.  Maar wij denken dat onze meester die titel verdient.

13:34 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

goed het zijn heel mooien fotos de fotograaf ook oké maar die de slee voort treken raper denk ik groetjes gerard.

Gepost door: gérard | 23-01-09

De commentaren zijn gesloten.