23-01-09

Hoofdletters

Behalve Senne is iedereen ondertussen al een keertje leerling van de week geweest, daarom was hij normaal de gelukkige.  Maar hij was niet in de klas.  Vandaar dat we alle namen opnieuw in een potje stopten en nu kunnen we weer leerling van de week worden.
In de rekenles leerden we over breuken, hoe groter de noemer hoe kleiner het getal is.  We speelden talfelkampioentje. Daëke is enorm gestegen, ze droogde alle jongens af behalve Jesse.  Die blijft de enige, echte kampioen.
Ondertussen heeft Jesse van thuis een nieuwe zwembroek gekregen en als hij nu geen windje laat zal die lang blijven leven.
In ons vervolgverhaal van Wiplala is de ganse familie klein geworden.
Buiten rekenen en spelling anders  hebben we deze week niet veel gedaan.  Als je in de taalles nog een naam zonder hoofdletter schrijft moet je thuis straf schrijven.  In de turnles leerden we handstand. Juf Ellen is deze week maar één keer komen les geven, ze moest naar een bijscholing.
Volgende week dinsdag gaan we schaatsen.  De leerlingen die zelf schaatsen hebben mogen die meebrengen.  De kinderen van het zesde leerjaar vertrekken naar Stanzach, je kan hun belevenissen volgen door hier te klikken.  Volgende week dinsdag is er voor ons een medisch onderzoek.

13:37 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.