30-01-09

schaatsen

Dinsdag zijn we in Heist o/d Berg gaan schaatsen.  Er werd heel veel gevallen, iedereen die in de buurt van onze meester op de grond lag werd op de foto gezet.  Ruben is de showman van onze klas, hij kan cool stoppen en veel show verkopen op zijn schaatsen.  Hij verkoopt soms zoveel show dat hij met zijn buik het ijs opnieuw glad maakt.  Onze meester is een zwakkeling omdat hij niet op het ijs is geweest.  Als de beurt over was moesten we hard zoeken achter onze schoenen.  We dachten dat de meester de schoenen verstopt had, maar eigenlijk had hij ze ordelijk boven de banken geplaatst.  Toen de schaatspret over was moesten we terug naar school met het busje. Klik hier voor meer schaatsplezier!
Gisteren maakten we een eigen wegsite (blog)in de knutselles.  Nu heeft iedereen  een eigen site, leuk.  Hoe we er moeten mee werken moeten we vandaag nog leren.
Woensdag hadden we medisch onderzoek.  Onze meester was van plan om ons wijs te maken dat we een grote spuit in onze poep zouden krijgen.  Senne had de dag voordien bij juf Ellen een mooi woord geleerd voor spuit, maar hij was het een beetje vergeten: de in-sexy-naald.
Juf Ellen had in haar les een dokterstas bij.
Naast hoofdrekenen leerden we ook over de soorten van hoeken.  En omdat wij vroeger veel in de hoek hebben gestaan (zeker de meester, zegt Ruben) was die les poepsimpel.

13:27 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.