06-03-09

onderbroekenlol

Na een weekje rust maakten we veel werken van taal en rekenen.  We maakten zo veel dat onze meester aan het klagen sloeg.  Hoe meer wij maken, hoe meer hij moet verbeteren.  En ja, voor onze meester is werken lastig. 
Donderdag hebben we met een figuurzaag een gezelschapsspel gezaagd.  Er sprongen in't begin een hele boel zagen stuk.  Als het helemaal is uitgezaagd moeten we het schilderen en dan kunnen we er mee spelen.  We moeten dan een ring proberen te gooien rond de neus van de clown.  Onze meester toonde die dag ook een stuk van zijn onderbroek, we hebben ons krom gelachen.   Senne had er spijt van dat hij geen fototoestel bij zich had. 
in de turnles hebben we gevoetbald.  In onze klas zitten een boel supporters van Brugge, maar onze meester vind dat maar pottenstampers (die spelers van Brugge wel te verstaan).  De ploeg van onze meester is dan weer super-slecht, het is Anderlecht.  Wie heeft er nu gelijk?
Ruben was voor het verlof jarig, onze meester vergat de pakjes?  Een hele week hebben we moeten wachten op onze snoepjes.  Ze smaakten overheerlijk.

13:25 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.