27-03-09

juf Annick

Vorige week waren we een weekje verlost van onze meester.  Juf Annick kwam stage doen bij ons.  Zij was super tof.  We werkten om een bal in een doel te krijgen.  Drie doelpunten op een week zou beloond worden met een ijsje.  We wonnen!  Als we aan haar een vraag wilden stellen moesten we een vlaggetje op een bekertje plaatsen.  Zo wist zij dat ze ons moest komen helpen. We werkten veel in groepjes bij haar.  Ze had stickers op onze bank geplaatst zo wist iederen welke oefeningen hij/zij moesten maken.
dinsdag hebben we een ganse turnles touwtje gesprongen.
Woensdag moest onze meester naar een vergadering en we kregen een vervangjuf.  Bij haar deden we toetsen en lazen in groepjes.
We maakten trouwens kei veel toetsen deze week.
Vandaag hebben wij een pronostiek gemaakt met de klas.  Weldra is er de grote topper Anderlecht - Club Brugge of de meester zijn ploeg tegen die van de Senne.  Wie zal er winnen? Voor Senne is het geen raadsel meer, maar onze meester is daar nog niet zo zeker van.

Volgende week gaan we samen de Melkmagiër, de Waterprinses, Appelbloesem en Mandarino werken aan het project gezonde voeding.

13:36 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.