27-03-09

juf Annick

Vorige week waren we een weekje verlost van onze meester.  Juf Annick kwam stage doen bij ons.  Zij was super tof.  We werkten om een bal in een doel te krijgen.  Drie doelpunten op een week zou beloond worden met een ijsje.  We wonnen!  Als we aan haar een vraag wilden stellen moesten we een vlaggetje op een bekertje plaatsen.  Zo wist zij dat ze ons moest komen helpen. We werkten veel in groepjes bij haar.  Ze had stickers op onze bank geplaatst zo wist iederen welke oefeningen hij/zij moesten maken.
dinsdag hebben we een ganse turnles touwtje gesprongen.
Woensdag moest onze meester naar een vergadering en we kregen een vervangjuf.  Bij haar deden we toetsen en lazen in groepjes.
We maakten trouwens kei veel toetsen deze week.
Vandaag hebben wij een pronostiek gemaakt met de klas.  Weldra is er de grote topper Anderlecht - Club Brugge of de meester zijn ploeg tegen die van de Senne.  Wie zal er winnen? Voor Senne is het geen raadsel meer, maar onze meester is daar nog niet zo zeker van.

Volgende week gaan we samen de Melkmagiër, de Waterprinses, Appelbloesem en Mandarino werken aan het project gezonde voeding.

13:36 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-03-09

clown

We hebben met een figuurzaag in hout een clown gemaakt.  Volgende keer moeten we de ring nog zagen en alles fijn schuren.  Daarna moeten we het nog mooi schilderen en dan kunnen we er mee spelen.
Dinsdag kregen we voor de laatste keer turnles van meester Stefaan, toch wel een toffe kerel en een goeie meester.
Julie gooide het krijtje van de meester naar het bord en het brak in twee.
Volgende week komt juf Annick stage doen bij ons, we zijn benieuwd.

14:56 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-03-09

onderbroekenlol

Na een weekje rust maakten we veel werken van taal en rekenen.  We maakten zo veel dat onze meester aan het klagen sloeg.  Hoe meer wij maken, hoe meer hij moet verbeteren.  En ja, voor onze meester is werken lastig. 
Donderdag hebben we met een figuurzaag een gezelschapsspel gezaagd.  Er sprongen in't begin een hele boel zagen stuk.  Als het helemaal is uitgezaagd moeten we het schilderen en dan kunnen we er mee spelen.  We moeten dan een ring proberen te gooien rond de neus van de clown.  Onze meester toonde die dag ook een stuk van zijn onderbroek, we hebben ons krom gelachen.   Senne had er spijt van dat hij geen fototoestel bij zich had. 
in de turnles hebben we gevoetbald.  In onze klas zitten een boel supporters van Brugge, maar onze meester vind dat maar pottenstampers (die spelers van Brugge wel te verstaan).  De ploeg van onze meester is dan weer super-slecht, het is Anderlecht.  Wie heeft er nu gelijk?
Ruben was voor het verlof jarig, onze meester vergat de pakjes?  Een hele week hebben we moeten wachten op onze snoepjes.  Ze smaakten overheerlijk.

13:25 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |