08-05-09

Onze klas lijkt wel een vogelkot: een merel in de klas

Toen we daarnet in de klas kwamen zat er een merel op ons te wachten.  Onze meester  kreeg hem in eerste instantie te pakken maar even later ontsnapte hij en vloog zich te pletter tegen het raam.  Op de vloer lagen wel 100 veren.  Nadien kon de vogel door het raam naar buiten.
In de godsdienstles leerden we over vergeving.  In de turnles deden we basket. 
Bij juf Ellen schreven we met runetekens en leerden we over de boekdrukkunst  We moesten ook een e-mail versturen naar de juf, in een andere hoek maakten we iets in klei.  Met een blik en een draad maakten we een soort van telefoon.  In een laatste hoek werkten we met stempels.  Woensdag ontbrak ons de tijd om in groepjes te lezen en dat doen we zo graag.
Donderdag werkten we onze pipo af in de knutselles. Sommige kinderen moesten nog schilderen, anderen werkten het gezelschapsspel af met stiften. Voor onze mama"s maakten we ook een mooi geschenkje.  Wat dit is mogen en kunnen we hier niet verklappen want dat moet nog een geheim blijven tot zondag, moederdag!
Vandaag zijn we ook begonnen met de verkeersslang.  Hier kunnen we beloningen verdienen en de eerste beloning hebben we al op zak: langer spelen.  We kunnen ook nog een huiswerkloze dag verdienen, ....
In de rekenles leerden we over een parallellogram (moeilijk om uit te spreken)en een trapezium. 
Normaal zouden we dinsdag gaan wandelen in de Avereghten, we hebben er voor gekozen om dat later op het jaar te doen, anders hebben we twee weken na elkaar geen turnles. De week nadien gaan we al naar het junglepaleis in Olen.  Volgende week komt ook de "meester op de fiets" naar onze klas.

13:36 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat maken jullie mooie dingen in de klas! Ik ben heel erg blij met mijn moederdaggeschenkje en het heeft een mooi plaatsje in de living gekregen.
Dank je,Daeke! xxx Sabrina Storms

Gepost door: Sabrina Storms | 04-06-09

De commentaren zijn gesloten.