29-05-09

veel sporten

We zijn naar Olen, Teunenberg geweest.  Daar stond een bewegingsjungle.  Zo konden we steppen, met rare fietsen rijden, klimmen in een klimrek en enkele balsporten doen.  Het was daar kort gezegd 'kei leuk'. 
Maandag leerden we bij juf Ellen een mail te versturen.
Dinsdag was het supertof, sportdag. Zo deden we aan atletiek, tennis, wielrennen, volleybal en biljarten.  Het regende wel regelmatig maar dat kon de pret niet bederven.
Donderdag was het zwembad omgetoverd tot een spelparadijs.  Zo moesten we met een spons een emmer vullen, voorwerpen uit het water halen, ping-pong balletjes verderblazen over het water, ... En het leukste was over een mat lopen die op het water lag.  Tijdens de knutselles maakten we nog een werkje met wasklemmen.  We vonden dat de vorige keer zo leuk dat we het nog een keertje overdeden.  Nu konden we kiezen tussen een wieg of een papierhouder.
In de les van spelling was de meester heel streng.  We moesten woorden overschrijven en voor elke woord dat we foutief schreven moesten we de hele reeks drie keer overschrijven.
De laatste twee weken hebben we verschillende keren geen huiswerk gehad.  Zo hadden we met het verkeersspel een dag zonder huiswerk verdiend, met de kermis was er ook geen huiswerk en na de sportdag moesten we thuis ook niets doen.

13:30 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.