26-03-10

bijna verlof

Het is ondertussen twee weken geleden dat we nog iets lieten horen.  Tja, vorige week konden we niets posten omdat onze meester ziek was.  Ondertussen is hij weer helemaal de oude.
Vorige week zijn we naar de vertellingen gaan luisteren in het CC van Heist.  De verhalen boeiden ons ontzettend hard!  De dagen dat de meester ziek was kregen we elk uur wel een andere juf of meester, dat was ook wel eens leuk.  We kregen zelfs juf Sandra, die moest helemaal van de strepestraat naar ons komen.
Het belangrijkste nieuws van deze week gebeurde in het ziekenhuis van Bonheiden.  Steffi kreeg er een broertje bij! Hij luistert naar de naam Mats.  Steffi is nu wel ontzettend fier en terecht hoor!  Misschien brengt Steffi haar broertje wel eens mee naar onze klas.  Onze Rik zit nog steeds op hete kolen.  Zijn mama is nog niet bevallen maar hij vertelde ons dat het een meisje wordt!
Gisteren was het zitdag, dan kunnen we ideetjes voor de leerlingenraad aan die van het vierde geven.
Deze week was het jeugdboekenweek.  Tijdens de middagpauze konden we boeken gaan lezen in de eetzaal.  Sommige kinderen lieten die kans niet liggen en genoten van de letters.
Tijdens de knutselles maakten we een potje met zout, gekeurd met krijt en we werkten met papier-maché.

14:04 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.