01-10-10

we zijn er weer

Ondertussen zijn we al in de maand oktober aangekomen.  Door omstandigheden hadden we nog niet de tijd om ons blogje aan te passen.  Vanaf vandaag gaan we daar verandering in brengen zodat alle mama's en papa's onze belevenissen weer op de voet kunnen volgen.

Er is een heleboel veranderrd tegenover het tweede leerjaar.  Zo zingen we een leuk liedje als er iemand jarig is op muziek van Queen (klik hier), we spelen dan ook luchtgitaar en springen op onze banken.  Jonas hebben we zo al gevierd.
Wij zitten nu de ganse dag op een digitaal bord te kijken.  Dat is wel kei cool!
Elke maand mogen we op een andere plaats gaan zitten.  Deze keer bepaalde de meester nog waar we moeten zitten maar als we braaf zijn mogen wij de volgende keer zelf kiezen.
Onze banken staan in groepjes bij elkaar, niet meer op een rij.
Naast een meester hebben we ook nog een juf.  Die geeft ons les over WO.  De meester is twee weken ziek geweest (operatie) en toen hadden we de ganse dag van die geweldige juf les.  Ze heeft haar naam niet gestolen, lieve Lieve.  Juf Lea geeft ons godsdienst en juf Leen zoals de voorbije jaren weer turnen.
We kunnen ook flinken verdienen dit jaar.  Vandaag worden ze verloot!

Onze meester beloofde ons een feestje voor zijn verjaardag.  Maar dat duurt nog heel lang.  We vinden hem wel leuk, vooral om zijn moppen en zijn rekenlessen.  We hebben deze week het hardst gelachen toen Brinthe krottenwijk moest lezen.  Ze maakte er krokettenwijk van.  Daar zal het wel lekker zijn om te feesten.

11:42 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.