22-10-10

een onhandige meester

De laatste dagen maakten we veel toetsen.  We babbelden een beetje te veel naar de meester zijn goesting en hierdoor is dinsdag de knutselles weggevallen.
Deze week zijn we voor de tweede keer naar de bibliotheek geweest.  Iedereen mocht een leuk boek kiezen en dat mee naar huis nemen.
Ainsley en Jente moesten van Emanie aan elkaar een kus geven in de bus.  Ze hebben dat maar al te graag gedaan.  Brinthe en Jonas hebben dit leuke spel ook gespeeld.  Misschien trouwen ze later wel met elkaar.  De meester mag alvast naar het feest komen.
Keith heeft maandag te hard getrommeld en is hierdoor ziek geworden?  Ja, maandag was er de ganse namddag muziek.  Enkele papa's en mama's speelden muziek met een instrument in de verschillende klassen.  Wij vonden dat leuk.  Op enkele instrumenten hebben we zelf gespeeld.  Als we naar de drum luisterden vielen onze ogen en oren bijna uit onze hoofdjes.  Enkele kinderen van onze klas hebben opgetreden voor de ganse school.   Rune en Kieth speelden op de drum, Fran bespeelde de piano en Nele had een Sopraan bij haar. Wij zijn fier dat we zo'n knappe muzikanten in onze klas hebben.  Voor foto's en filmpjes verwijzen we naar de schoolsite.
Bijna iedereen heeft zijn eerste boek van de klasbibliotheek uit en heeft daarom al een boopkaart met een geheime code gekregen.
Onze meester heeft getoond dat hij echt kan toveren.  Dat heeft hij samen met meester Ludo geleerd op een vakantiekamp bij Zwijnstein.  Volgende week doen ze samen een goochelact.
De fotograaf is ook langs geweest.  We denken dat onze meester de mooiste vent van de klasfoto zal zijn.
Vorig week nam onze meester een tekendriehoek en alles wat in de buurt stond viel om, van een onhandige meester gesproken!

14:08 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mijn man Danny heeft zich kostelijk geamuseerd in de Strepestraat en ons Sanne en onze Benjamin hebben een mooi optredeke gegeven. Alleen spijtig dat daar geen foto's van op de site staan

Gepost door: Christel Maes | 23-10-10

De commentaren zijn gesloten.