21-01-11

aanval van de luizen in onze klas

We hebben maandag een film met klassieke muziek bekeken, dit is ons maandthema. 
In de knutselles maken we een clown met een figuurzaag.  Het speelgoedje is bijna af, we moeten het nog slissen en schilderen.  Als we de delen dan nog verbinden met een draadje kunnen we spelen.
Deze week zijn er twee zieke kinderen geweest, we moeten ook onze haren laten controleren op vieze beestjes.
We hadden deze week fuif met een liedje van Lady Gaga.  Wout en Rune hadden deze mooie dames voor ons op het net gevonden.  Die meisjes hadden weinig kleren aan.
Juf Lieve was er deze week niet, we kregen meester Johan.  Hij deed veel spelletjes met ons.  We kregen van hem ook speelgoedgeld.
Vandaag hebben we een onderzoek van het medisch centrum gehad.  Onze meester vertelde ons dat we een kei grote spuit in onze poep gingen krijgen, maar hier was niets van aan.
Met het project Tutti Frutti pakten we uit door elke dag fruit te eten.  Onze klas is hierin heel sterk want we mochten elke dag een sticker kleven op het boekje omdat er meer dan 15 kinderen fruit bij hadden.

11:12 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben blij dat ik nog eens iets van het klasje hoor... Ik dacht dat jullie van de aardbodem verdwenen waren!

Gepost door: ikke | 21-01-11

ja de film was mooi die Pinokio.toen als we kwamen kijken naar die film heb ik mooie knutsel werkjes gezien*. ik hoop dat het speelgoedje goed gelukt is want ik heb het ook gemaakt en dat was wel moeilijk maar het is me toch gelukt!komen er ook nog foto's van?ik hoop het wel want dat is een leuke herinering ik kom vaak ook eens naar jullie foto's en die van verleden jaar kijken!het waren leuke tijden met meester Chris !echt een hele toffe meester!

(*sorry dat ik het zo laat zeg maar ik was nu al even hier op deze website niet meer geweest!)

Gepost door: Aiko | 26-01-11

De commentaren zijn gesloten.