04-02-11

Nog 1 week en alle koppeltjes van onze klas worden bekend gemaakt

Wij zijn maandag gaan schaatsen in Heist. Na de middag leerde juf Lieve ons de juiste manier van tanden poetsen.  Donderdag maakten we hierover een affiche. Ben De Bever zal tevreden zijn.  Nu hebben we de opdracht van onze tanden dagelijks twee keer te poetsen en onze tandenpoetskaart te kleuren
We hebben al twee keer geen sticker verdiend, met Titti Frutti.  Tja, enkele kinderen lusten geen fruit en dan komen we niet aan onze 15 bolletjes.  Eigenlijk niet te begrijpen dat je geen fruit lust????  In de knutselles maakten we de ring vast aan onze clown, nu kunnen we spelen.  Deze week hadden we fuif met 'rock this party'.  Brinthe en Floris zaten in de ziekenboeg.
Onze meester noemt Laura soms Laura Lynn.  Volgende week donderdag hebben we toets van wo, over dieren.  We moeten hiervoor thuis leren. 
Onze meester scheert zijn haren zelf.  Hij vindt de kapper veel te duur, want hij is arm.  Hij zou wel graag naar kapster Cindy van Ella gaan.
Keith is naar de oorarts geweest, ze hebben daar in zijn trommelvlies geprikt om het vocht te verwijderen.  Dat deed geen deugd.
Volgende week moet je zeker naar onze blog komen kijken want dan verschijnen er foto's van de koppeltjes van de klas.

13:24 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.