16-09-11

We zijn weer vertrokken

We zitten ondertussen al twee weken in het derde leerjaar.  De eerste schooldag mochten we twee nieuwe leerlingen verwelkomen: Brend en Kiana.  Brend kennen we al van in de kleuterklas, Kiana is verhuisd van zee naar ons dorp.  We zijn blij dat ze er bij horen!!!
We leerden een nieuw lied om de jarige te vieren.  Shadia is de eerste waarvoor we mochten zingen.  We kregen van haar lekkere cake. 
Dinsdag hebben we moppendag.  Die dag gaan we ook zwemmen.  Woensdag is het fuifdag, we zwaaiden met onze zakdoek en mochten op de stoelen staan.
In de voormiddag hebben we les van onze meester, twee namiddagen komt juf Lieve ons toffe wo-lessen geven. Tijdens de les godsdienst (juf Lea) maakten we handen.
Onze klas moet er ook voor zorgen dat de kinderen van de ganse school drinken hebben.  We hebben een beurtrol opgesteld voor de taken.  Zo hebben we ook een leerling van de week, die moet wel hard werken.
Elke week leren we een tafel bij.  Hier doen we een wedstrijdje en de snelste krijgt een beker.  Iebe won de eerste week, deze week was Samanta de beste.
Janne had vandaag Jules bij, zo zitten we ook nog eens in de eerste kleuterklas.
We hebben ook een digitaal bord.  Elke dag mag er wel iemand op tekenen, dat vinden we leuk.
Iebe vind dat we een gekken meester hebben!  Hij vertelt leuke moppen. 

11:47 Gepost door leerlingen van het derde leerjaar | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.